Pavasarį, dizaino savaitgalio metu, ZEFYRAS turėjo nuostabią patritį ir daugybę teigiamų emocijų su pirmosiomis kūrybinėmis  dirbtuvėmis – “Zefyrą vadink savo vardu”.

Susirinkę prie vieno stalo, skirtingų asmenybių žmonės, turėjo čia ir dabar sukurti individualų savo vardo džemperio dizainą. Kūrybinis procesas vyko su didžiuliu užsidegimu ir sveika konkurencija, nes visi turėjo vienodą popierinę drabužio iškarpą, bet gavo nevaržomą laisvę užpildyti ją savo linijomis, formomis, spalvomis iš audinių atraižų gabalėlių. Sudėlioti džemperiai atsidūrė kūrėjo vardu pavadintuose vokuose, iš kurių, Zefyro studijos merginos įgyvendino visą projektą iki galo.

 

Studija džiaugėsi visais sukurtais džmeperių dizainais (jų net 17!) – kiekvienas jų – meno kūrinys, kuris atsidūrė ir  Zefyro shope, taip galėdamas tęsti savo tolimesnę kelionę. Po mėnesio intensyvaus darbo Zefyras sukvietė visus į džemperių atidavimo vakarėlį,  kuriame kiekvienas iš naujo susipažino su jau įgyvendintu savo kūriniu. Reakcijų buvo pačių įvairiausių – vieniems atrodė sunku patikėti, kad nerūpestingai sudėliotas atraižų miksas, tapo pilnaverčiu rūbų, kurį galėsi sutikti gatvėje.

Tęsiant šį projektą Zefyras kviečia į dar vienas dirbtuves sukurti asmeniškai SAU SAVO vardo Zefyro rūbą. Kūrybines dirbtuves ves Zefyro dizainerė Viktorija, atskleisdama svarbiausias paslaptis apie gerą dizainą, kuriant iš smulkių detalių. Ji supažindins su spalvų žaidimais, formų dėlione ir pasidalins sukaupta patirtimi. Daugiau informacijos apie renginį http://bit.ly/2Jnn3PV arba [email protected]. Kadangi būtina išankstinė registracija, kviečiame paskubėti, nes vietų skaičius ribotas ir planuoti susitikimą sekančiose dirbtuvėse rugsėjo 27 d. 

Nori dovanoti bilietą tam, kas svajoja? Susisiek su mumis, turime specialiai tam paruošę dovanų bilietus Tavo draugams {|} Bilietus taip pat galite užsisakyti ir el.paštu [email protected] .